5 eenvoudige uitspraken over Laserontharing UitgelegdEen 1e uren na een laserbehandeling kan u dan ook hinder beschikken over van een gevoelige en rode huid, te vergelijken met zonnebrand. Teneinde dit zoveel geoorloofd te voorkomen, smeren we regelrecht na de verzorging ons verkoelende crème op de huid.

Ook niet alle haarzakjes doorlopen deze 3 fasen op hetzelfde tijdstip. Op het ogenblik met de laserbehandeling moeten enkele haarzakjes in een groeifase zijn, overige zijn in een overgangs- ofwel rustfase.

De reden hiervan is het u dan ook hierbij dit haarzakje beschadigt en deze moet in tact zijn voor een effectieve treatment.

Die laser kan zijn passend vanwege ieder huidtype, ook vanwege personen betreffende een donkere huid of wanneer de huid gebruind kan zijn door zonlicht. In het laatste geval gaat voor de Soprano Diode Laser SHR gekozen geraken.

Daar bestaan meerdere laserbehandelingen nodig een langdurige ontharing. Haren geraken geschapen in een haarzakjes en die zakjes doorlopen een cyclus betreffende drie fasen.

Dit laser ontharen is dit meest effectieve manier teneinde ongewenste haargroei te verminderen. Met ons betreffende een nieuwste technologieenën gaat de verzorging vlug, betrouwbaar en degelijk bestaan. Daarnaast gaat er in het begin ons gratis proefsessie plaatsvinden.

Een laserontharing treatment wordt door een meeste personen ook niet wanneer pijnlijk ervaren. U dan ook kan een prikkelend tot tintelend idee waarnemen.

De een ervaart het mits wat vervelender dan een ander. Sommige lichaamsplaatsen zijn immers wat gevoeliger. Ernaast ervaart een ieder dit idee op bestaan ofwel haar persoonlijk methode.

Raakt u overtuigd dat definitieve ontharing iets wegens u is, neem vervolgens aanraking met ons op vanwege dit vervaardigen met ons afspraak.

Wilt u met genoegen in een zomer met de haargroei af zijn in de oksels en bikinilijn? Maak vervolgens nu het jaar toepassing over onze hete aanbieding, zodat u de volgende zomertijd haarvrij bent!

Er wordt toewijding besteed aan eventuele risico’s en bijwerkingen. De arts informeert tot uw gezondheidstoestand en uw medische achtergrond. U heeft tijd teneinde al die vragen welke u dan ook bezit te stellen en de verwachtingspatroon toe te lichten. Na het bekijken aangaande uw huid, adviseert een huidtherapeute veel laserbehandelingen en ontvangt u een nauwkeurig kostenoverzicht.

Op de prijslijst ogen een meest voorkomende ontharingsbehandelingen. Heeft u vragen over een kosten aangaande ons laserbehandeling welke ook niet vermeld ogen op onze prijslijst, dan adviseren we u teneinde een gratis consult in te organiseren voor één met de huidtherapeuten.

Teneinde dit gewenste resultaat te bereiken wordt gemiddeld 6 tot acht behandelingen geadviseerd voor een definitief effect. Het aantal behandelingen is afhankelijk over de hoeveelheid haargroei en haarstructuur.

Uit een laser komt ons krachtige gebundelde laserstraal welke via dit pigment geleid is naar dit haarzakje daar waar welke vitaliteit betreffende een laser omgezet is in warmte lees meer zodat dit haarzakje vernietigd is en er nauwelijks nieuw hoofdhaar kan groeien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *